Damer

Hej alla golfande damer   2017-04-11

Nu är det dags för golfsäsongen och väder och vind lovar tidig start på våra fina banor.

Nu på tisdag 11/4 är det dags för en damträff igen i Vretas klubbhus.

Det blir middag från restaurangen, information om kommande aktiviteter samt lotteri som vanligt!

Vi kommer även att informera om kommande damtävlingar som Damtouren, seriespel mm samt få information från våran PRO om utbildningar, träffar mm framåt.

Har du glömt att anmäla dig? Hör av dig innan fredag löser vi det till 0734-182863 alt. susanne.thorngren@gmail.com . Välkomna!

Under Dam kommer vi att lägga upp information från klubben kring damaktiviteter samt info från damsektionen i ÖGF som heter NÖGD, Nätverket östergötlands golfande damer, som arrangerar bla NÖGDs Damtour och seriespel.

Här kommer även information om seriespel för damer i Östergötland där vi på Vreta i år har ett lag i serie1 och ett lag i serie2.

Lycka till på banan och hör gärna av er om ni har idéer kring förbättring av information från klubben!

/Vid tangentbordet - Susanne Thorngren, styrelsemedlem i Vreta Kloster GK