Hej alla golfande damer!

På hemsidan för Vreta damer så kommer vi att lägga ut aktuell information om kommande aktiviteter och damtävlingar. Se även månadsbrevet (se filer nedan) som berättar vad som händer under månaden för oss damer.

Vretas Damdag 5 aug där BJs mode står som sponsor som vanligt och en ny sponsor Rathsack Jewellery.

Vretas Damdag lockade 34 spelare från flera olika klubbar i Östergötland. Våra sponsorer BJs mode var på plats och hade med sig lite alster från sin shop och även en ny sponsor Rathsack jewellery, en smyckesaffär i Linköping, var med och sponsrade priser till tävlingen.
Vi hade inte lika tur med vädret som under golfveckan utan våra regnkläder och paraplyer fick prova sina kvaliteter ordentligt i skurarna. Men banan var väldig bra och greenerna håller fortsatt hög nivå.

Segrare i A-klassen med nettoslag blev Monica Andersson, Mjölby, på 70 slag, 2:a blev Susanne Thorngren, VKGK på 72 slag lika med Eva Madsen, VKGK, 3:a men med högre shcp.

Segrare i B-klassen med nettoslag blev Solweig Bladh, VKGK, med 72 slag, 2:a Constance Lövefors, VKGK, 75 slag och 3:a Gunilla Karlsson, VKGK, på 76 slag.

Det var också närmast hål efter 2 slag på hål 13 vilket vanns av Anita Morell, VKGK, på 97 cm samt lång drive på hål 14 vilket vanns av Susanne Thorngren, VKGK.

Stort tack till våra sponsorer BJs mode samt Rathsack Jewellery, samt till alla kämpade damer på tävlingen för en mycket trevlig dag!

Resultat Juli/Aug

• Inget KM för damer tyvärr pga för få anmälda. Vi får alla se till att ålders KM blir av den 26-27 augusti.

• Nästa deltävling 3 på NÖGD damtour i Finspång 16/9. Anmälkan som vanligt via GIT.

• Seriespelet har kommit igång och där ligger Vreta Serie1 och Serie2 lagen på andra plats. Se resultat under ÖGF seriespel Damer

Kommande händelser - Aug

• Ålders KM Damer - D30 och D50 genomförs 26-27 april. Anmälan via GIT.
  • Seriespel Serie1 & 2 - Serie2 har nästa match hemma mot Åtvidaberg 13/8. Serie1 har nästa match hemma mot N/S Köping 20/8.
  • NÖGDs damtour är en Order Of Merit över 2017 med 4 deltävlingar för oss damer som gillar att tävla och för er som vill prova på. Första deltävlingen startar redan den 14 maj på Landeryd Vesterby. Separat inbjudan finns på hemsidan och anmälan i GIT som vanligt!

Spelschema Damtouren:

• Deltävling 1 14/5       Landeryd Vesterby
  • Deltävling 2   4/6       Ingelsta GK (Inställd)
  • Deltävling 3 16/9       Finspång GK
  • Deltävling 4 23/9       Östad GK (Final)

Mer info om damtouren finns under länken på Damernas hemsida.