Ett medlemskap 5 klubbar

Unik möjlighet

Varför nöja sig med en golfbana när du kan få fem? Varför nöja sig med 18 hål när du kan få 114? Bli medlem i Vreta Kloster Golfklubb och du får spela på fyra banor till priset av en. Fritt spel alla dagar i veckan alla tider på totalt 114 hål!

Ett samarbete som ger mervärde

De fyra golfklubbarna i Finspång, Mjölby, Motala och Vreta Kloster har ett samarbete som rönt stor uppmärksamhet i golf-Sverige. Genom den unika alliansen kan fullbetalande medlemmar spela på alla fyra banorna till priset av ett medlemskap.

För klubbarnas juniorer innebär samarbetet en stor fördel då man kan träna på fem olika banor med varierande svårigheter. Banorna, som alla ligger i vacker natur, har spännande layout, som ger såväl nybörjaren som elitgolfaren en utmaning utöver det vanliga. Genom samarbetet skapas möjlighet för gemensamma tävlingar, resor och utbyte av erfarenheter, som kommer medlemmarna tillgodo.