Årets Junior 2017

Den här junioren har tagit ett stort steg i sin golfkarriär denna säsong. Mycket träning och slit har gett resultat. Det är få som kämpar så hårt som denne spelare. Junioren är mycket målmedveten och har siktet inställt på de stora tourerna. Denne spelare tillbringar mycket tid på klubben under sommaren och är en mycket bra förebild för de yngre spelarna.

6 topp 1O placeringar på 12 starter. Flyttade vid 16 år ålder hemifrån och började på Golfgymnasium i Jönköping. Den resan har verkligen satt fart på utvecklingen. Spelaren har också noterat sin lägsta score på tävling detta år på 75 slag. Denne spelare presterade mycket bra på JSM för klubblag och var en bidragande orsaken till att vi placerade oss så bra i slagspelet.

Årets Junior 2017 är Emma Friberg

Stort Grattis!!

Årets Junior 2016

Den här spelaren har tagit ett stort steg i sin golfkarriär denna säsong. Mycket träning och slit har gett resultat. Personen i fråga är en bra förebild för de yngre juniorerna. Denne spelare har 5 topp 1O placeringar på 6 starter. I höstas kom denna spelare in på College. Hela hösten kan bara beskrivas som en enda megasuccé! Med en snittscore på 72,6 slag på 10 ronder har denne spelar vunnit 2 tävlingar och kommit topp-3 vid ytterligare 2 tillfällen. Tack vare denne spelare har collegelaget vunnit 3 deltävlingar under hösten .

Årets Junior 2016 är Emma Thorngren!

Årets Junior 2015

Den här spelaren har tagit ett stort steg i sin golfkarriär denna säsong. Mycket träning och slit har gett resultat. Personen i fråga är en bra förebild för de yngre juniorerna. Denne spelare har 5 topp 10 placeringar på 7 starter. Dessutom en vinst på Skandia Riks. Som grädde på moset så kom denna spelare in på college i höstas och skall tillbringa 4 år i USA där denne kan utveckla spelare kan utveckla golfen till nästa nivå.

Årets Junior 2015 är Ylva Forslund!

STORT GRATTIS !!

Årets Junior 2014

Den här spelaren har tagit ett stort steg i sin golfkarriär denna säsong. Mycket träning och slit har gett resultat. Personen i fråga är en bra förebild för de yngre och tillbringar många timmar uppe på klubben.
Denna person har genomfört juniorträningen på utomordentligt bra sätt.

Denna personen tog sig hela vägen till Skandia Cup finalen där det blev en hedrande 12:e plats. Spelaren har lyckats mycket bra på Skandia Tour med flera omgångar på Riksnivå. En seger finns också i bagaget under året.

Årets Junior 2014 är Karl Thorngren!

Årets Junior 2013

Den här spelaren har tagit ett stort steg i sin golfkarriär denna säsong. Mycket träning och slit har gett resulatat. Personen i fråga är en bra förebild för de yngre och tillbringar många timmar uppe på klubben. Extra roligt är det att årets spelare är en tjej med tanke på bristen på duktiga juniortjejer i Sverige. Denna spelare har lyckats väldigt bra på Skandia Tour med bland annat en vinst.

Årets Junior 2013 är Emma Thorngren!