Barn & Ungdom

Här hittar du all information om vår ungdomsträning.

Golfkul

Träningsgrupp för barn som vill böja känna på vad kul golf kan vara. Anpassas för åldrarna 5-7 år. 10 träningspass under säsongen. 1 prova-på pass och 9 ordinare.

Mål: Ha en rolig och lekfull träning som inkörsport till golfen.

Kostnad: 600 kr

Golfäventyret - Gröna kortet

Barn i åldrarna 8-15 år. Indelning efter ålder. Nybörjarutbildning genom materialet Golfäventyret. 9 Träningstillfällen (6 praktikpass och 1 banvandring) under våren. 2 Träningstillfällen per vecka. Under slutet av golfäventyret går man vidare till Utvecklingsgrupperna ochfortsätter så under hösten. Pikétröja ingår.

Mål: Ta gröna kortet och gå vidare till utvecklingsgrupperna.

Kostnad: 950 kr

UtvecklingsGruppen

En träningsgrupp för de som vill nå officiellt handicap, dvs bättre än 36. En tränare som ansvarar för träningen. Assisterande tränare är föräldrar/elitjuniorer. 2 träningspass per vecka vår och höst, blandat teknik och spel varvas. Rabatt på enskilda lektioner med klubbens tränare. Möjlighet att vara med på Skandia-cup lägret. Pikétröja ingår.

Mål: Gå vidare till utvecklingsgrupperna Östgöta gruppen och JSM Gruppen

Kostnad: 1300 kr

ÖstgötaGruppen

En träningsgrupp för de som nått officiellt handicap, dvs bättre 36 och vill utveckla sitt tävlingsspelande. En tränare som ansvarar för träningen. Assisterande tränare är föräldrar/elitjuniorer. Träning under hela året. Mindre lek och mer seriös träning. Spelträning på banan. Möjlighet till träningsläger på hemmabanan. Tävla några klubbtävlingar per säsong, samt Skandia Tour distrikt A och/eller B. Delta i lagtävlingar som Östgötaserien. Pikétröja ingår.

Mål: Gå ner till spelhandicap 20 under säsongen och fortsätta till JSM Gruppen.

Kostnad: 1800 kr