Junior & Elit

Vreta Klosters Junior & Elitverksamhet.

JSM Gruppen

En grupp för de som kommit lite längre i utvecklingen och som vill lite mer med golfen.Uttagning till JSM Laget sker av klubbens tränare med följande kriterier;

-  Tävlingsresultat
-  Ambition
-  Träningsflit
-  Handicap, spelhandicap 15 eller bättre.

Träning året runt. Teknikträning 2 gånger i veckan under golfsäsong. Spelträning en gång i veckan under golfsäsong.Ska ha en förståelse för de olika bollflyktslagarna. Börja med individuell portfolio på fore.nu. Personlig uppföljning och utvecklingssamtal vävs in den vanliga träningen.  Tävla i klubbtävlingar, Junior KM, DM och Skandia Tour Regional eller högre. Vreta Kloster kommer att anordna vinterträning och ett träningsläger på våren. För de som vill kan ett spelarkontrakt upprättas som innebär både rättigheter och skyldigheter vilket spelaren och klubben förbinder sig att följa. Pikétröja ingår.

Mål: Individuella mål sätts upp för varje spelare, dessa skall kontinuerligt följas upp under säsongen av ansvarig tränare. Spelaren ska bli stabil under 80 slag och gå vidare till Elitlaget.

Kostnad: 2100 kr

Elit Gruppen

Träningsgrupp för spelare som satsar på Golfen som idrott. Bli stabil på banans par. Uttagning till elitlaget sker av klubbens tränare med följande kriterier;

-  Tävlingsresultat
-  Ambition
-  Träningsflit
-  Snittranking 2.0 eller högre

De spelar på Skandia Tour Riks eller högre. Träning i grupp 1 gång i veckan. Spelträning 1 gång i veckan. Individuell träning. Egen tidsbokad träning med tränare. Personlig uppföljning och utvecklingssamtal vävs in den vanliga träningen. Individuell portfolio på fore.nu. Vreta Kloster anordnar vinterträning och ett träningsläger på våren. Skapa samarbete och ha erfarenhetsutbyte med våra samarbetsklubbar.

Ett spelarkontrakt upprättas som innebär både rättigheter och skyldigheter vilket spelaren och klubben förbinder sig att följa.

Mål: Individuella mål sätts upp för varje spelare, dessa skall kontinuerligt följas upp under säsongen av ansvarig tränare. Gå vidare till Tour.

Tourspelare

Spelar på proffisionell nivå.
Individuell träning.
Egen tidsbokad träning med tränare.

Mål: Individuella mål sätts upp för varje spelare, dessa skall kontinuerligt följas upp under säsongen av ansvarig tränare. Ett träningskontrakt upprättas som innebär både rättigheter och skyldigheter vilket spelaren och klubben förbinder sig att följa.