Herrlaget

Här kommer det en beskrivning av årets serielag samt lite målsättningar och hur upplägget är tänkt inför säsongen 2015.

Först börjar vi med en presentation av vilka spelare som är med i uttagningarna till laget som den 17-18 Juli skall bege sig till Torshälla GK för att uppfylla de mål som jag senare skall berätta om:

Fredrik Sjöberg, Erik Karlsson, Jens Johansson, Riccard Orrebring, Dennis Allert, Alexander Allert, Barry P Wiktorsson, Kalle Thorngren, Vilhelm Samuelsson, Magnus Moberg, Fredrik Jönsson och David Rickardsson.

På damsidan är det följande spelare som har möjlighet att representera klubben den 17-18 juli på Glasrikets GK:

Ylva Forslund, Emma Thorngren, Emma Eriksson, Eva Madsen, Kia Coldevik, Gagga Westin, Matilda Hellholm, Linnea Hellholm och Susanne Thorngren.

Där är killarna och tjejerna som skall fajtas om 6 platser till laget.

Uttagningarna går till som följer:

Vi inleder säsongen med att träffas varannan vecka för att spela ihop spelarna och bli ett sammansvetsat team. Vi kommer att spela parspel och även singelspel eftersom det är det som gäller under själva seriespelet.

När vi närmar oss början av Juni så kommer Kval 1 att ske på annan bana. 36 hål är det som gäller. Sen följer Kval 2 i slutet av Juni även där 36 hål på annan bana. Dagen efter sista kvalet skall laget tas ut, där de 4 bästa från kvalet är automatiskt med och sedan skall jag ta ut 2 st som är mitt val (wildcards).

Målsättningarna satte vi tillsammans alla killar inför förra säsongen och gällde då att år 1 skulle vi placera oss bland topp 5 i Div2 (det gjorde vi). För år 2 så gäller att gå upp i Div 1 (d.v.s. i år) och då måste vi placera oss topp 2 och för år 3 så skall vi vara ett etablerat Div 1 lag. Målsättningen för damerna är att komma topp 5.

Ni som kan och vill komma till Torshälla respektive Glasriket o heja på grabbarna och tjejerna tycker jag verkligen att ni ska göra det. Vi behöver allt stöd för att nå vårt mål i år!

#kämpavreta