Juniorsupporter

Våra juniorer är framtidens golfare, och redan idag syns de allt oftare i resultatlistorna. Men utbildning, träning och resor kostar pengar. Var med och stötta våra juniorer genom att vara medlem i deras supporterklubb. Ett medlemskap innebär att du stödjer vår satsning på klubbens juniorer. Vår målsättning är att kunna erbjuda så många juniorer som möjligt en väl organiserad träning och möjligheter till framgång. Vi satsar på bredd såväl som spets.

Köp en bagbricka för 100 kr som ett bevis på ditt stöd. Samtidigt är du med ett lotteri och kan vinna ett presentkort som gäller på Vreta Kloster Golfklubb.

1:a pris 1500 kr, 2:a pris 1000 kr och 3:e pris 500 kr

Bagbrickorna finns att köpa i shopen. De pengar som vi får in genom försäljningen av bagbrickor används till att utveckla juniorverksamheten i Vreta Kloster Golfklubb.

Tack för ditt stöd, det betyder mycket!

Junior & Elitkommittén