Tävling

Här finns lite information om olika tävlingar som finns för våra juniorer, från när de börjar tävla till elitnivå.

Även i år är Östgötaserien, främst för de juniorer som inte börjat tävla på tourerna men också en Matchserie mellan Östgötaklubbarna.

Skandia Tour

Skandia Tour är golfens ungdomstour. Med upp till 30 tävlingar per tävlingsomgång är det ett fantastiskt trappstegssystem för dig som golfspelande Ungdom. Trappstegen består i 4 steg:

1. Skandia Tour Distrikt
  2. Skandia Tour Regional
  3. Skandia Tour Riks
  4. Skandia Tour Elit

Tävlingarna ser olika ut på de olika nivåerna och mellan olika omgångar. Allt från 18 hål slaggolf scratch på distriktsnivå till 4 dagars matchspel (JSM) på elitnivå. För att kunna anmäla sig till och spela tävlingar krävs ett anmälningskonto.

Klicka HÄR för att läsa mer.

Östgötaserien

Östgötaserien är ett seriespel för juniorer 16 år och yngre.  Tio klubblag i Östergötland delades upp i två pooler. Vreta var med i pool Väst tillsammans med Vadstena, Mjölby, Motala samt ett av Landeryds två lag. Under sommaren möttes lagen i en hemma- och en bortamatch. Laget bestod av fyra spelare.

Vreta har under seriespelet använt sig av nio olika spelare. Två huvudmål finns. Träna på att tävla och att ha kul. Båda dessa målen är uppfyllda! Lägg dessutom till att vi kom på en andra plats i vår pool! Stort GRATTIS till alla spelare och ett stort antal föräldrar som varit engagerade! Som avslutning bjuds samtlig  spelare som har deltagit i Östgötaserien till Landeryds GK Lördagen den 26 september för en gemensam speldag.

Klicka HÄR för att läsa mer.