Linus spelade sin första tävling i Östgötaserien.

Östgötaserien är ett seriespel för juniorer 16 år och yngre, bland klubblag i Östergötland. Östgötaserien brukar vara den första tävling utanför klubben som juniorer spelar. Så var det för Linus Doverfors i söndags. Första nio var jag väldigt nervös berättar han. Däremot sista nio var jag mer avslappnad och spelade mycket bättre. I singelspelet vann Linus sin match med 2 up, avgörandet skedde på sista hålet. Östgötaserien främsta syfte är att träna på att tävla och att ha roligt. Linus tyckte det var roligt och vill gärna vara med igen.

I varje matchomgång deltar laget med fyra spelare. Vi försöker variera laguppställningen så att så många som möjligt får spela. Tyvärr har vi inte så många att välja bland. Lagledarna Jonas Ammenberg och Niklas Persson är glada för det senast tillskottet, Linus och hoppas på att fler är sugna på att vara med. David tror att inom kort är det fler som kommer att tampas om platserna i laget, förhoppningsvis även några tjejer.

Övriga spelare är:
Markus Blidfors