Onsdagsgolfen 21/6

 

Sol, vind och perfekt temperatur.

Återigen var det dags för kortärmat och shortsen. Dessutom blev det en dag med rekorddeltagande. Det blev 40 startande i varje klass och så många har inte tidigare kunnat noteras för en onsdagsgolf. Tyvärr så tog lunchen slut i restaurangen, men det kan ibland vara svårt att beräkna hur många lunchgäster som skall serveras. Vretas fina mat lockar många icke golfare till vår restaurang så och denna onsdag. Vi skall vara glada att restaurangen går så bra. På det flesta golfbanor har man problem med att få restaurangen att gå ihop ekonomiskt. På Vreta har vi inte det problemet utan måste på något sätt bygga ut för att kunna ta emot alla gäster.

Dagens tävling var indelade i två lika stora klasser och i A-klassen kom Ronny Larsson in med 70 slag netto i den tidvis hårda blåsten som gjorde det lite svårt för många. En första plats för Ronny, som slog alltid välspelande Eva Madsen. Eva hade 71 slag, vilket blev två slag bättre än trean som heter Bertil Carlsson. Samma antal slag hade också fjärde placerade Inga Lundin nämligen 73. Peder Rehnström, som redan på tisdagen spelade seriespel, hade denna onsdag 74 slag och därmed en femte plats. Även Johan Lassus uppvisade 74 slag och tog därmed hem sista prisplatsen.

I B-klassen kom dagens bästa resultat genom den flitigt tränande Archie Tonkin. Archie hade 69 slag netto och får därmed en välförtjänt sänkning av sitt hcp. På andra plats kom Ingmar Sjöberg med sina 77 slagt netto, vilket var samma resultat som Gunilla Karlsson på tredje plats kunde uppvisa. Solweig Bladh, som spelade och framför allt puttade bra, hade 78 slag och därmed en fjärde plats. Bodil Dahlström, som just nu går i lära hos Fredrik hade också 78 slag och en femte plats. Det lönar sig att ta hjälp av Fredrik om man kört fast i spelet och behöver lite tips och råd. På sjätte och sista prisplats med 78 slag återfinns Birgitta Ansby.

 

Vi gratulerar samtliga pristagare och Rickard i restaurangen väntar på era kort att fyllas på.