Onsdagsgolfen 16/8

Dagen då regnet inledde.

Tidigare har vi klagat på att det inte kommer något regn, men denna onsdag kom det en del på morgonen. Tacksamt nog så upphörde det ganska snart och det blev en fin dag även om det blev lite blött i gräset. Vi ska inte klaga för sommaren har inneburit härligt golfspel i fint och varmt väder. 18 lag blev det som ville spela en lottad Greensam. Kanske regnet skrämnde bort några deltagare, men lottad Greensam ska vi nog inte köra nästa år om vi ser till deltagarantalet.

En del spelade bra ihop andra mindre bra, men det är som det brukar, golfspelet går upp och ner. Några som spelade riktigt bra var våra vinnare denna dag Jommy Forsman och Lars-Inge Larsson som hittade samspelet och kunde notera en rond på 66 slag netto. Stort grattis till er. På andra plats hittar vi Bengt Pettersson och Bertil Carlsson som kom in med 69 slag netto också det ett kanonresultat. På tredjeplatsen återfinns Caisa-Lena Blom och Lars Ström med 73 slag, vilket också är ett bra resultat med tanke på blöt bana med lite mindre rull.

Vi gratulerar givetvis vinnarna och Rickard väntar på era kort för påfyllning.

Vi kan också meddela att det i år inte kommer att bli något Linsenslag mellan de fyra Linköpingsklubbarna. Orsaken är att arrangerande klubb, Linköping, har svårt att få in tävlingen i september i sitt program. Vid ett möte mellan klubbarna togs beslut om att lägga ner Linsenslaget och istället satsa på en omarbetad tävling mellan klubbarna som skall spelas i juni månad nästa år. Mer om detta kommer längre fram.