Onsdagsgolfen allmänt 2017

Stig Larsson Tel: 013-63483 el. 0707-286513

E-mail: sglarsson@home.se

Öppen för:
Betalande seniormedlemmar i Vreta Kloster GK. Damer och herrar som under året fyller 50 resp 55 år eller mer. (D50+ resp H55+) Handicap 54 eller bättre. För att få delta i avslutningstävlingen krävs deltagande i fyra onsdagsgolfstävlingar.

Tävlingsdagar:
Onsdagar enligt spelschema som anslås på seniorernas anslagstavla och som kan läsas genom att klicka på "Senior, Seniortävlingar 2017, Onsdagsgolfens spelschema 2017".

Spelformer och Klassindelning:
Singel- och partävlingar med slaggolf eller poängbogey. Vid partävlingar en gemensam klass. Vid singel-tävlingar indelning i klasser enligt spelschemat.

Tee:
Damer spelar från röd tee och herrar från gul tee. Herrar H75 och herrar med hcp 37-54 kan välja röd tee men skall i så fall ange det vid anmälan. Damer 70+ kan välja att spela från orange tee men skall i så fall ange det vid anmälan.

Vi kör en gång med att alla herrar spelar från röd tee och damer från orange tee.

Anmälan:
Föranmälan och lottning. Anmälan kan göras i klubbhusets terminal eller på golf.se upp till sex dagar före tävlingen dock senast kl:13.00 måndagen före tävlingen.

Max 100 deltagare resp tävlingsdag.

Starttider:
Senast kl:09.00 tisdagen före tävlingen kommer startlista att finnas tillgänglig på golf.se resp anslås på Seniorernas anslagstavla. Första boll går ut kl:07.30.

Vid avslutningstävlingen gäller kanonstart kl:09.00.

Startavgift:
40:- Kr/person betalas i shopen till dagens funktionärer. 60:- Kr/person gäller vid avslutningstävlingen.

Scorekort:
Delas ut av dagens funktionärer när startavgift betalas.

Priser:
Presentkort i restaurangen enligt upprättad pristabell. Pristagarna kungörs på anslagstavlan och på vår hemsida. Priserna kan hämtas i restaurangen. Vid avslutningstävlingen gäller ett utvalt stort prisbord.

Resultatlistor:
Hela resultatlistorna på www.golf.se.