Se föregående vecka Se nästa vecka

 

 

V.33

Måndag

Stekt fläsk med bruna bönor serveras med kokt potatis.

Tisdag

Friterad spättafile med remouladesås samt färskpotatis.

Onsdag

Indisk lammcurry med raijta serveras med basmatiris.

Torsdag

Pannbiff med svampsås, pressgurka och kokt potatis.

*bjursundsfärs*

Fredag

Rimmad oxbringa med rotmos samt riven pepparrot.

Lördag

Biff stroganof serveras med basmatiris.

Söndag

Entrecote serveras med bakad potatis samt hemslagen bearnaisesås.

BORDSBOKNING: 013-16 97 00 ank. 2 E-POST: stephanie.sch@vkgk.se / info@vkgk.se

På sommarhalvåret har vi en À la cartemeny som består av:

 

  • Varmrökt lax med romsås och smörslungad potatis
  • Ljummen kycklingsallad med bacon, champinjoner och krämig senapsdressing.
  • Pasta Bolognese med riven parmesan och olivolja.
  • Schnitzel med stekt potatis, kryddsmör samt rödvinssky.
  • Vretas Östgötaburgare med lantpommes
    Bjursunds högrevsburgare, rökt sidfläsk från Eklunds chark, Boxholmsost, Kindagurka
  • Ägg och bacon med stekt potatis.
  • Ljummen haloumisallad
  • Haloumiburgare VEG, serveras med lantpommes
Öppettider:


Bröllop, konferens eller firmafest! Födelsedagskalas eller picknick i gröngräset!
Vi fixar maten!

 
 

Catering

Exempel på vad vi kan erbjuda:

  • canapéer & snittar
  • smörrebröd
  • smörgåsar
  • smörgåstårtor
  • bufféer av olika varianter
  • mingeltallrikar
  • middagar
  • julbord

 

 

Vänligen kontakta restaurangen för mer info samt olika cateringförslag.

Tel: 013-169700 ank 2

mail: stephanie.sch@kgk.se



Med vänliga hälsningar
Rickard & Stephanie Schlabach

Öppettider: