Se föregående vecka Se nästa vecka

 

 

V.26

Måndag

Pannbiff med löksky serveras med kokt potatis samt rårörda lingon
*bjursunds nötfärs*

Tisdag

Isterband serveras med persiljestuvad potatis och rödbetor.

*Eklunds syrliga isterband*

Onsdag

Panerad torskrygg med curryremoulade samt dillkokt färskpotatis.

Torsdag

Porterstek med gräddsås,gele,primörer samt koktpotatis

*fransyska från bjursunds slakteri*

Fredag

Indisk kycklinggryta serveras med raijta samt basmatiris.

*svensk kyckling*

Lördag

Uppdateras under veckan.

Söndag

Uppdateras under veckan.

BORDSBOKNING: 013-16 97 00 ank. 2 E-POST: stephanie.sch@vkgk.se / info@vkgk.se

På sommarhalvåret har vi en À la cartemeny som består av:

 

  • Varmrökt lax med romsås och smörslungad potatis
  • Ljummen kycklingsallad med bacon, champinjoner och krämig senapsdressing.
  • Pasta Bolognese med riven parmesan och olivolja.
  • Schnitzel med stekt potatis, kryddsmör samt rödvinssky.
  • Vretas Östgötaburgare med lantpommes
    Bjursunds högrevsburgare, rökt sidfläsk från Eklunds chark, Boxholmsost, Kindagurka
  • Ägg och bacon med stekt potatis.
  • Ljummen haloumisallad
  • Haloumiburgare VEG, serveras med lantpommes
Öppettider:


Bröllop, konferens eller firmafest! Födelsedagskalas eller picknick i gröngräset!
Vi fixar maten!

 
 

Catering

Exempel på vad vi kan erbjuda:

  • canapéer & snittar
  • smörrebröd
  • smörgåsar
  • smörgåstårtor
  • bufféer av olika varianter
  • mingeltallrikar
  • middagar
  • julbord

 

 

Vänligen kontakta restaurangen för mer info samt olika cateringförslag.

Tel: 013-169700 ank 2

mail: stephanie.sch@kgk.se



Med vänliga hälsningar
Rickard & Stephanie Schlabach

Öppettider: