Fredagsgolfen

Varje fredag från och med vecka 18 kommer du kunna spela Fredagsgolfen. Valfri starttid och partner. Det är slaggolftävling över 18 hål som gäller. Du kan spela när som helst under hela dagen men bara en rond och då med en markör som kan signera ditt scorekort. Markören måste inte själv vara med i tävlingen men ska ha giltigt golf-id.

Du bokar själv din starttid och anmäler dig till Fredagsgolfen i Min Golf på golf.se eller i terminalen. Anmälan är öppen från torsdag morgon till kl 17:50 på fredagen. Startavgiften, 50 kr, ska betalas innan påbörjad rond i Receptionen under deras öppettider eller via Swish med meddelandet Fredagsgolf.

När ni är klara signerar både spelare och markör scorekortet och sedan lämnar ni in det i Receptionen eller i brevlådan för scorekort som sitter i golfbilsbåset. 

  • Prispengarna kommer att sättas in på ditt restaurangkort. 
  • Resultatlistan kommer att publiceras på Min Golf samt sättas upp på anslagstavlan senast tisdag veckan efter. 
  • Fördelningen av prispengarna är enligt Spel- & Tävlingshandboken, se tabell nedan.

Nytt för i år är att det löper en Order of Merit-tävling över hela säsongen. Medelvärdet av de 4 bästa nettoscorerna per spelare beräknas. En del av startavgifterna sparas till priser i denna. Om det är många deltagare som kvalificerar sig med 4 ronder är det möjligt att vi ordnar en slutspelstävling om potten, annars fördelas den direkt. Det får bli ett senare beslut på sensommaren grundat på deltagarantalet under säsongen. 


1-7 deltagare - 100% till vinnaren
8-14 deltagare - 70%, 30%
15-21 deltagare - 60%, 30%, 10%
Osv...

Lycka till!