Information


Teoriprovet

Teoriprovet gör ni på nätet med hjälp av koden i boken och en mailadress. Ni loggar in på sidan www.golf.se/grontkort. Proven heter "självester". Det är 2 delar, en golfvettsdel och en regeldel. Ni ska ha 20/25 på respektive del för att vara godkänd. Ni kan göra testen när ni vill under hela kursen och hur många gånger som helst. Viktigt att teoriprovet är godkänt innan ni spelar upp.

Uppspelet
Uppspelet gör vi på vår 6-hålsbana. För att vara godkänd ska ni ha 12 poäng på 6 hål. Ni kommer spela på 36 i hcp vilket innebär att ni har 2 extra slag på varje hål. Ert par blir 5 istället för 3. Paret ger 2 poäng. Uppspelet kan ni göra på avslutningen eller privat med en fadder. Kravet på faddern är att den måste vara medlem på någon klubb och ha officellt hcp, alltså 36 eller lägre. När ni är klara 

 


Avslutningen


Nedan finns datum och tider för de gemensamma avslutningarna. Vi träffas uppe på klubben vid stora stenen. Då finns det en fadder på plats som tar hand om er. Sen spelar vi 6 hål på korthålsbanan och efter det är det fika.

Vilka som är ansvariga för varje tillfälle finner ni under respektive datum.

På anslagstavlan i klubbhuset finns en anmälningslista som ni skriver upp er på för den dagen ni kan. Ni måste skriva upp er på listan senast 3 dagar innan.

Datum och tider

10 maj kl 17.00
Kerstin Johansson
Leif Johansson

31 maj kl 17.00
Nils Andersson
Inga Lundin

14 juni kl 17.00
Thomas Mannercrantz
Sten blom

5 juli kl 17.00
Jonas Madsen
Örjan Johansson

26 juli kl 17.00
Göran Svennar
Nils Andersson

9 augusti kl 17.00
Kerstin Johansson
Leif Johansson

23 augusti kl 17.00
Sten Blom
Jonas Madsen

6 september kl 17.00
Thomas Mannercrantz
Örjan Johansson

20 september kl 17.00
Göran Svennar
Inga Lundin