Damernas Tisdagsgolf

Härligt att banan har öppnat och vi kan börja spela golf igen!

Restiktionerna för Corona för med sig att vi måste ändra lite på rutinerna för Tisdagsgolfen. De restiktionerna som är nu gäller tillsvidare. Man får inte använda Tävlingsfunktionen i GIT som vi normalt gör.

Nu har vi ingen föranmälan utan du kommer till golfbanan, där finns jag eller någon annan som tar emot dig och placerar in dig på en starttid. Vi har tider bokade från 17.30 - 18.20 (6 bollar).

Tänk på alla restriktioner - stå inte i stora grupper - lämna flaggan i hålet, byt inte scorekort etc

Vi hoppas att vi snart kan gå tillbaka till det normala!!!

 

Hälsningar

Lena Scheidegger, 070 77 80 949

Kerstin Allert, 0704 77 46 07

 

NU ÄR DET SNART DAX IGEN!!!

Den 20 april startar vi upp tisdagsgolfen för damer igen!

Tyvärr kan vi inte ha någon upptaktsträff i år, om läget förändras försöker vi att ha en träff under eller efter säsongen.

Andra aktiviteter såsom resa, träffar, regelgenomgång etc som vi hade tänkt från början skjuter vi också på - förhoppningsvis ser läget lite bättre ut i slutet av sommaren.

Du anmäler dig genom GIT på samma sätt som förra året. Gå in på Tävling och sök på Hemmaklubben, Tisdagsgolfen. Anmälan är öppen fr o m onsdagen innan spel och stängs söndagen kl 17.00.

Vi kommer att ha uppehåll tre tisdagar i juli, den 6, 13 och 20. Förra året var det väldigt få som spelade då. Den 3 aug är det inställt p g a juniortävling.

Vi söker damer som vill engagera sig lite mer i tisdagsgolfen som t ex starter och andra aktviteter som vi förhoppningsvis kan ha under säsongen

ALLA DAMER UNGA SOM GAMLA, NYA MEDLEMMAR SOM GAMLA, OAVSETT HCP ÄR VÄLKOMNA!!!!

VI SPELAR UNDER AVSLAPPNADE FORMER, INGEN TÄVLING, HAR TREVLIGT OCH LÄR KÄNNA NYA SPELKOMPISAR.

Vi följer, så klart, alla restriktioner som Coronaepidemin föreskriver.

 

Kerstin Allert (0704-77 46 07)  och Lena Scheidegger (070 77 80 949)