Damernas Tisdagsgolf

 

Vi hade en trevlig avslutning på Tisdagsgolfen i förra veckan - regnet höll sig (skapligt) borta. Vi spelade Två-mannascramble på Algominbanan (korthålsbanan) - jättekul. Efter det grillade vi korv och pratade lite, kul att träffas och lära känna varandra lite bättre.

Under säsongen har vi haft Tisdagsgolf vid 16 tillfällen, det 64 damer som har varit med och spelat.

Marianne Andersson har varit klart flitigast - hon har varit med 14 ggr. GRATTIS Marianne - du vann!!!

Nu ser vi fram emot nästa säsong. Vi hoppas (och tror) att vi kan ha lite fler aktiviteter, såsom Regelträffar, någon Resa kanske, andra träffar - inte minst en Upptaktsträff för alla Tisdagsdamer!!

Vi behöver några fler som är lite mer involverade i aktiviteterna - några har redan anmält intresse. Vi har en träff när golfsäsongen är slut och planerar inför nästa.

  

Ha en skön vintersäsong - vi hörs igen när det är dax för upptakt!!

 

 

För att vara med ska du gå in och anmäla dig i "Min golf", välj "Sök tävling", välj sedan "Min hemmaklubb" och fyll i lämpligt tidsintervall och tryck på "Sök". Där hittar du "Tisdagsgolfen vecka 38, klicka på den och sedan "Anmäl", du kan välja tidig eller sen starttid.

Du kan anmäla dig som tidigast onsdagen innan spel och senast fram till måndagen före kl 12.00.

Då anmälningstiden har gått ut gör Kerstin Allert lottningen och den kommer att finnas i Min Golf och du får dessutom ett mail som talar om din starttid.

 

ALLA DAMER UNGA SOM GAMLA, NYA MEDLEMMAR SOM GAMLA, OAVSETT HCP ÄR VÄLKOMNA!!!!

VI SPELAR UNDER AVSLAPPNADE FORMER, INGEN TÄVLING, HAR TREVLIGT OCH LÄR KÄNNA NYA SPELKOMPISAR.

 

Kerstin Allert (070 477 46 07)  och Lena Scheidegger (070 77 80 949)