Aktuellt

 

Onsdagsgolfen skjuts på framtiden!

Vi ser oss tvingade att skjuta på starten av onsdagsgolfen, då 80% av deltagarna i vår onsdagsgolf tillhör riskgruppen. Innebär att du själv får boka tid och spelpartner, men någon tävling blir det naturligtvis inte. Passa på att spela i frisk luft där smittorisken är minimal. Vi golfare har ju en klar fördel i att kunna motionera tillsammans bara vi håller avståndet som är rekommenderat. Bara hoppas att denna kris tar slut och vi kan återgå till normala dagar och vårt golfspel på onsdagarna.

Nya direktiv kom den 3 april från SGF och nu är allt tävlingsspel avstängt från den 6 april - 30 juni. Innebär att årets seriespelet också kommer att få vänta. Mer info om detta kommer i vecka 15. Hemliga resan den 25 juni kommer på grund av ovanstående bli avblåst och vi får vänta till nästa år.

 

 Ha det gott och håll er friska

Seniorkommittén

 

 

 

När det gäller seriespelet 2020 för D50, H60, H70, G75 och G80, så är status idag följande

* Spelaravgift 600kr; .......Fakturan utsänd till alla spelare.

* Kickoff med tävling och lunch; ......Inställd, ny sammankomst med tävling och lunch genomförs i sommar/höst.

* Fyra schemalagda träningar; ....... Planeras att genomföras på kommunicerade datum (med hänsyn taget till aktuella corona-restriktioner).

* Seriespel; ..... Allt seriespel är stoppat till 30 juni. SGF kommer med nya rekommendationer i maj. Genomförandet för de serier med väldigt många lag kommer troligen att modifieras.

* Vreta Kloster klubbtröja; ........ Tröjorna finns att hämta i golfreceptionen från fredag 3:e april.

* Rabatterade rangebollar; ........ Drivingrangen öppnar 2:a april, så träningen kan starta !

Frågor/funderingar, slå en signal !

Golfhälsningar

// Jimmy 0708 - 198483