Aktuellt

 
 
26 deltagare tisdagen den 11 december

Denna tisdag den 11 december blev det inte någon större trängsel, då vi var 26 deltagare på banorna. Tre medlemmar valde att med glada tillriopp sitta på läktaren med en kopp kaffe samt wienerbröd och följa dagens spelare.Vi hoppas ni också kommer ner till banorna nästa gång med ett klot i handen och bowlingskor på fötterna.

På damsidan utkämpades en tapper kamp om andra platsen.mellan Lena Scheidegger och Mari-Anne Åkesson. Båda slutade på 230 poäng och efter att domarna kunde kontrollera damernas resultatlista så visade det sig att antal striker var det samma och matchen kunde inte avgöras den vägen utan antal spärr fick räknas också. Det skilde tillslut endast en spärr till Lenas fördel,vilket innebar andra platsen. På första plats kom förra veckans segrare Monica Svanberg, som i dom två första serierna kom upp till fina 277 pöäng så tredje serien behövdes inte spelas egentligen, men skam den som ger sig. Den serien tillhörde inte de bästa vi sett, så Monica ska vara tacksam för två bra serier i början, vilket inte hör till vanligheten.

På herrsidan blev Per Nygren återigen för svår då han vann på fina 346 poäng, vilket gjorde att tvåan Claes Dahlström trots en fin sista serie på 190 poäng fick nöja sig med andra platsen. Claes noterade 342 i protokollet, vilket alltså inte räckte för att ta hem segern, men Claes kommer laddad nästa gång var så säker.

OBS!!!!!  Eftersom deltagarantalet verkar ligga runt 32 max så spelar vi ingen andra omgång utan det finns 32 platser och efter att dessa är slut finns inga fler. Kom i tid om du skall vara med.

Nästa gång i SPORTHALLEN tisdag den 18/12 kl. 14.00 Väl mött.