Aktuellt

 

Onsdagsgolfen blev en blöt historia!

Den 1 juli var det dags för årets första onsdagsgolf. 52 startande blev det med 8 damer och 44 herrar. Vädreprognosen var lite regn på eftermiddagen, men det blev regn under hela rundan. Inte lätt att både hålla telefonen torr för att kunna slå in resultatet och försöka få till en bra score i det vädret. En stjärna i golfkalendern för er som lyckades. Första gången vi provade att använda On Tag i stället för scorekort och det gick över förväntan bra i merparten av bollarna. Lärdomen vi drog är att en i bollen för scoren i telefonen för samtliga i bollen. En kan föra manuellt scorkort som säkerhet ifall telefonen lägger av. Så fort scoren är inslagen i telefonen har vi den inne i tävlingsdatorn så inget tappas bort. Innebär betydligt snabbare tävlingsresultat än tidigare samt att tävlingssekreteriatet kan följa bollarna. Trots regn och blöta flöt spelet på bra och tempot hölls hela vägen in i mål.

En del lyckade klart bemästra både telefon och regnväder. Bäst i damklassen blev Kerstin Johansson med 75 slag netto och på andra plats Anne-Marie Fornander med 77 slag. Priser finns på restaurangkortet.

På herrsidan klämde  Tommy Andersson till med ett kanonresultat på 67 slag netto!!! Andraplatsen togs av flitigt spelande Sune Samuelsson med 70 slag. Tredjeplatsen Stefan Andersson med 72 slag före Lars-Inge Larsson med 72 på fjärde. Femte plats till Kendel Dahlström med 74 och på sjätte Thomas Ask på 76 före sjunde platsen som togs av Jan O Karlsson också där 76 slag netto. Grattis till pristagarna som kan äta lite gott i restaurangen.

Nästa onsdag den 8 juli spelar vi slaggolf i A o. B-klass. Tänk på att betala dom 50 kronorna vid anmälan så gör det lite snabbare på tävlingsdagen och vi slipper extra trassel med kontanter, som klubben har svårt att hantera.

 

 Ha det gott och håll er friska

Seniorkommittén

 

 

 

När det gäller seriespelet 2020 för D50, H60, H70, G75 och G80, så är status idag följande

* Spelaravgift 600kr; .......Fakturan utsänd till alla spelare.

* Kickoff med tävling och lunch; ......Inställd, ny sammankomst med tävling och lunch genomförs i sommar/höst.

* Fyra schemalagda träningar; ....... Planeras att genomföras på kommunicerade datum (med hänsyn taget till aktuella corona-restriktioner).

* Seriespel; ..... Allt seriespel är stoppat till 30 juni. SGF kommer med nya rekommendationer i maj. Genomförandet för de serier med väldigt många lag kommer troligen att modifieras.

* Vreta Kloster klubbtröja; ........ Tröjorna finns att hämta i golfreceptionen från fredag 3:e april.

* Rabatterade rangebollar; ........ Drivingrangen öppnar 2:a april, så träningen kan starta !

Frågor/funderingar, slå en signal !

Golfhälsningar

// Jimmy 0708 - 198483