Aktuellt

Rekordens tid är inte över!

 

Tisdagen den 21 januari tillhör inte undantagen utan att rekord återigen kunde noteras i bowlinghallen. Kecke Dahlström som lyst lite med sin frånvaro på prispallen lyckas i andra omgången klämma till med en 200 serie efter en dålig första serie. Ibland kan en rekordserie rädda en för Keckes tredje serie var inte bra den heller. Både Bertil Carlsson,  Nisse Andersson, Ingrid Andersson och Ditte Berglund lyckas också klämma in ett personbästa för säsongen denna tisdag.

Passar också på att hälsa Lars-Inge Larsson välkommen till bowlinghallen och vårt spel.

På damsidan var det en riktig kamp mellan Solweig Bladh och Birgitta Larsson som båda hade 271 poäng. Tävlingsledningen fick gå in och räkna antalet strike och spärr i sista serien. Resultatet blev lika många och då räknas serie två. Birgitta hade en spärr mer och resultatet blev därmed klart till Birgittas fördel. På första plats kom Ditte Berglund med sitt personbästa på 278 poäng.

På herrsidan var det länge en kamp på bana 2 där Jan-Peter Karlsson hade gett dig den på att slå förra tisdagens segrare Claes Dahlström. Det märktes redan i inledningsserien att Jan Peter var taggad till max. Efter tre jämna serier visade resultat-tavlan på 340 för Jan-Peter vilket skulle visa sig räcka till seger denna tisdag. Claes Dahlström hade endast en träningsrunda så det resultatet nämner vi inte. På banan bredvid fanns Kecke, som ju klämde till med 200 och det räckte till andraplatsen med 326 poäng efter en 126 serie i sista.

 

Har du inte spelat bowling än så kom ner nästa tisdag och var med. Bara medlemmar i Vreta Kloster GK får vara med och spela.

Vi spelar nästa gång kl.14.00 tisdagen den 28 januari.