Aktuellt

Onsdagsgolfen den 14 augusti

36 lag, vilket innebar 72 spelare denna onsdag, som bjöd på bra golfväder även om blåsten ställde till det på ett par hål. Glädjande att 22 damer deltog. Kanske vi ska titta över spelplanen för nästa år och lägga in fler partävlingar? Vi hälsar också lite nya spelare som hittat till vår onsdagsgolf. En liten huggorm fick vi se på 13 hålet men han/hon verkade inte gilla sällskapet utan försvann ganska snabbt.

Utan diskussion blev det strävsamma paret Bodil och Kecke Dahlström bäst på 69 slag. Inte bara i kärleken utan även i golfen verkar paret ha hittat rätt. På andra plats kom Sune Samuelsson och Claes Eriksson med 72 slag netto. Sune hade lite svårt att hålla tankarna på golfen denna dag då han behövde fundera på talet vid sin sons giftemål i Amsterdam om ett par dagar. Talet skall dessutom hållas på engelska. På tredje plats Birgitta och Stig Larsson också med 72 slag. Där gjorde paret bort sig på sista hålet vid puttningen då bollen gick som ett flipperspel runt hålet ett flertal gånger. På fjärde plats Birgitta Arnsby och Inga Lundin med sina 72 slag netto. Även femteplatsen togs av två damer med 72 slag. Marianne Andersson och Haldora Vilhjalmsdottir spelade bra tillsammans, vilket även sjättepristagarna Lena Scheidegger och Mari Anne Åkesson gjorde med sina 73 netto. Damerna hade en klart framträdande roll denna dag så vi hoppas att det kommer att upprepa sig på dom onsdagar vi har kvar för hösten.

På tal om damer, så gjorde kommittén en lite uppvaktning och tackade Stephanie, som denna onsdag gjorde sin sista arbetsdag i restaurangen. Stephanie har valt att ta på sig en spännande utmaning vid Virå Bruk i Stavsjö som blivit en stor konferensanläggning. Vi önskar lycka till på nya jobbet. Du kommer att vara saknad av oss.

Priserna utgörs av påfyllnad av restaurangkortet