Aktuellt

Avslutningen för onsdagsgolfen! 

Tänk vad fort en golfsäsong går. Ja, nu är den visserligen inte över, men onsdagsgolfen är slut för den här säsongen. 161 unika spelare och ett snitt på 65 deltagare på onsdagarna är inte dåligt. Hoppas vi kan hålla det snittet även nästa år. Nu närmast står det en uppsummering för seniorkommittén och planering för 2019 startar redan nästa månad. Styrelsen blev omvald och vi tackar naturligtvis för förtroendet samtidigt som vi gärna tar emot förslag på aktiviteter. Vi kan redan nu meddela att nästa års vårresa kommer att bli i början på maj. Vi tycker vädret i april är för osäkert och väljer att köra resan några veckor senare 2019.

Avslutningstävlingen spelades i en herr- och damklass och de tre bästa spelarna var:

Dam-klass:                                             Herr-klass

1 Eva Madsen            72 slag                   1 Börje Larsson      71 slag

2 Gunilla Forsman     74   "                      2 Leif Appelskog     72   "

3 Ingegärd Lindholm 75   "                     3 Håkan Malmgren  72   "     

Naturligtvis fanns det fler pristagare men vi väljer att visa de tre bästa resultaten i varje klass för listan blir annars väldigt lång. Fullständigt resultat finns på GIT.

Nu ligger närmast hösttouren i pipeline och på Vreta spelas touren den 15 och 16 oktober. Där gäller GIT-anmälan och lottning i år så det går inte bara att åka till banorna utan anmälan. Vi starta bowlingen på Strandgatan den 4 november kl.14.00 och efter två serier dricker vi kaffe och har prisutdelning.

Ha en fin golfhöst så ses vi sedan på höstmötet den 21 november där vi kommer att från seniorkommittén presentera vårt program för 2019.