Aktuellt

Återigen ett hole in one

Vid onsdagens tävling på vår samarbetsbana Mjölby den 12 juni inträffade det igen. Vi fick ett hole in one på Mjölbys 18:se hål. Den som stod för bedriften var Claes "Purko" Eriksson, som gick i sista boll och med ett välriktat slag med järn-sjuan prickade green perfekt. Vi som tittade på fick se bollen sakta rulla rakt mot hålet och försvinna. Härligt "Purko", som nu får ta sig samman och se till att medspelarna får något gott att dricka. Tror att mäster själv var lite tagen av stunden

. Golfrundan bjöd annars på en fin bana trots regn och blåst. Precis som sista boll kom in började åskan mullra och himlen lystes upp av lite blixt. Klart att det blixtrar när det görs ett hole in one!

Totalt kom 42 spelare till start och i B-klassen segrade Kerstin Sjöstrand, som allt oftare finns med högt upp. Kerstin hade 75 netto, vilket var två slag bättre än Christer Öhlén med 77 slag på andra plats. På tredje och sista prisplats Kerstin Vestin med 79 slag netto. 

A-klassen fick lyfta på hatten eller kepsen för Thomas Ask som segrade på 70 nettoslag. Tvåa blev Göran Bergman med 74 slag och trea Kendel Dahlström, som börjar hitta formen igen efter en liten svacka i början av säsongen. Kecke hade 75 på sitt scorekort.

Det blir prisutlämning i restaurangen på Vreta hos Rickard.

Onsdagen den 19 juni spelar vi Good Life Open som också är en scramble-tävling. Gå in på hemsidan och anmäl dig och en partner snarast.

Skulle du av någon anledning ha missat att seniorerna åker på hemlig resa den 27 juni så finns det möjlighe,t om du är snabb, att få följa med. Gå in på fliken resor under seniorerna, där finns informationen.