Aktuellt

Kom med och bowla!!
På tisdagarna så spelar seniorerna bowling i Sporthallen kl. 14.00. Vi spelar tre serier och avslutar med lite kaffe och ett gott wienerbröd eller ostfralla. Hallen har 8 banor, vilket innebär att vi kan vara 32 stycken så kommer du i tid finns säkert plats. Vi lottar vilken bana du skall spela på så det blir ofta lite nya ansikten att dela bana med. 10 kronor sätter vi i insats till prisbordet och vi delar ut fyra priser efter spelandet. Två priser i damklass och två priser i herrklass. 100:- kostar det för tre serier + kaffe/fralla.
 
Skollovet innebär mycket barnaktiviteter
 
Denna tisdag märktes det att skolorna hade lov. Ljudvolymen var hög i bowlinghallen när vi penionärer satte oss ner för en fika innan dagens spel på dom åtta banorna. Ungarna verkade ha mycket roligt och de uppfällda staketen vid varje bana gjorde att kloten oavsett hur dom slängdes hittade ner till käglorna. Undrar om in vi skulle behöva lite staket också när vi spelar? Det såg i alla fall väldigt bekvämt ut om siktet skulle vara felinställt vid släppandet av klotet. Några studs mot staketet så kunde det bli en fin strike. Det ståt ju inte i resultatet hur det gick till utan bara ett stort fint X.
 
Dagens åtta damer fanns utspridda från bana ett till åtta. Gunilla Friedlund-Johansson fick denna dag nöja sig med andra platsen genom sina 256 poäng.Gunilla har varit placerad på prisplats inte mindre än fem gånger under säsongen. På förstaplatsen har vi denna tisdag Kerstin Westin med fina 277 poäng. Kerstin som nyligen varit och rest i New Zeeland och Australien kunde vid kaffebordet visa upp lite fina bilder från långresan. Leif Johansson bestämde på en gång efter att ha tittat på bilderna för att ta med kära hustrun Kerstin på en liknande utflykt någon gång. Bondi Beach såg ut att vara ett passande resmål. 
 
På herrsidan lyckades tre av dagens 16 deltagande herrar ta sig över den magiska trehundragränsen. Bröderna Dahlström utkämpade en tapper fight som slutade på exakt samma resultat 313 poäng. För att skilja bröderna åt vidtog tävlingsledning en genomgång av antalet striker. Claes fick därmed se sig slagen och Kecke tog hem dagens andraplacering. På första plats kom något överraskande Hans Svanberg, som lyckade för en gång skull undvika bollrännan och kunde hålla klotet på banan. Resultatet skrevs till 355 vilket var dagens segerresultat.  
 
 
Vi spelar igen den 26 februari kl. 14.00
Välkommen.