Aktuellt

 
Så var det äntligen dags!!
 
Solen lyste från en klarblå himmel denna första golfdag för säsongen. Lite kyligt för första bollen men efter ett par hål kom värmen och det blev en riktigt fin dag. Banan i bra skick för att vara så tidigt på säsongen och greenerna hade klart sig bra i vinter. Det bådar gott för påskhelgen skall bli varm med uppåt 15-18 grader och då kommer gräset på fairway att växa och skifta för från grått till grönt. Viktigt att vi lägger tillbaka uppslagen torv så vi har en fin bana att spela på hela långa sommaren.
Dagens seniorgolf hade samlat 50 sugna spelare till dagens slaggolftävling. Droppningen vållade en del problem då det var knähöjd som gällde. Många valde, precis som proffsen, att ha flaggan i vid puttningen och visst snabbar det upp spelet.
 
I A-klassen uppvisade Lars Andersson ett helt lysande spel och kom in med 67 slag netto på kortet. Ett klart bra resultat, men har säkert krävt lite övning i vinter. Grattis Lars. Peter Andersson blev dagens tvåa med 71slag netto. På tredje plats i A-klassen kom Göran Lagerholm med 74 slag. På fjärde plats Göran Berglund med 74 slag netto.
 
I B-klassen blev Örjan Fornander etta med ett resultat på 71 slag netto, vilket var 3 slag bättre än tvåan Börje Larsson, som hade 74 slag. På tredje plats har vi Denice Bergman med 77 slag. På fjärde plats Kerstin Sjöstrand med 77 slag netto.
 
Övriga resultat finns att läsa i GIT. Det var 4 priser i varje klass.
 
Slaggolf spelar vi även nästa onsdag,Välkommen.
 
Till vårresan har vi fortfarande några platser kvar så skynda dig och anmäl om detta inte är gjort.