Aktuellt

Bara en gång kvar i år!

Nu närmar sig julen snabbt och klapparna skall handlas. Bowlingen kör vi för sista gången detta år på tisdag den 17 december. Sedan väntar en liten ledighet till den 7 januari, då det blir dags igen för att mötas i Sporthallen.

Vid dagen möte blev det 21 deltagare och på damsidan fick vi två kända ansikten till prisutdelningen. Monica Svanberg verkar ha prenumererat på prisbordet då hon för tredje gången fick ta emot lite skramel i handen. Genom 254 poäng blev det en andraplats. På första plats för andra gången denna säsong kom Kerstin Sjöstrand med 259 poäng. Sju damer hade känt sig kallade denna tisdag.  

På herrsidan deltog 14 herrar och vi fick glädjen att hälsa Åke Lindbom välkommen till de prisplacerade. Det var bara en tidsfråga när Åke skulle slå till med ett bra resultat. I dag blev det 289 poäng och därmed en klar andraplats. På första plats kom Jimmy Forsman som fick ett varmt mottagande vid första besök i bowlinghallen. Jimmy hade 329 poäng och utklassade därmed övriga herrspelare ganska rejält. 

Tisdag den 17 december finns det återigen möjlighet att besöka hallen och en ny kamp om prisbordet.

Tabell över vårt spelande hittar du nedan.