Brev från ordförande VKAB

                                                                                   Linköping den 25 november 2019

Hej medlemmar/aktieägare

Vi har sedan snart två är haft delade styrelser i klubb och bolag. Jag har haft förmånen att vara ordförande i både klubb och bolag i 10 år och nu 2 år som ordförande i bolaget.

För din kännedom så har jag meddelat valberedningen att jag inte ställer upp för omval som ordförande i bolaget på årsmötet i februari/mars 2020.

Bakgrunden är helt enkelt att jag känner att det är dags att lämna över stafettpinnen till en annan person som är beredd att lägga tid och kraft på bolaget. Detta eftersom vi nu går in i en ny spännande fas för utvecklingen av vår anläggning.

Jag är stolt över att vi lyckats vända en kritisk situation för 12 år sedan till att bli en multianläggning som till och med fått Årets Åretruntklubbsutmärkelse 2018. Detta har vi inte kunnat göra utan engagerade ideella resurser och vår personal men också du som medlem har varit och är viktig.

Valberedningen har påbörjat sitt arbete med att leta efterträdare men dra dig inte för att kontakta Gert Kindgren, valberedningens ordförande, om du har förslag på kandidat. Gert når du på 070 566 56 55.

Hälsningar

Staffan Johansson