Nu drar vi igång golfen för damer tisdagar kl. 17.30-19.00

Anmäl er till damgolfsträffen.

NU DRAR VI IGÅNG GOLF FÖR DAMER TISDAGAR KL 17.30 – 19.00

UPPTAKTSTRÄFFAR TISDAGEN DEN 3 MARS ELLER TORSDAGEN DEN 5 MARS KL 18.30 – ca 20.30.
Om ni har möjlighet att komma den 5 Mars så vore det bra för det är många anmälda till den 3 Mars

ANMÄL DIG TILL lena@scheidegger.se SENAST 28 FEBRUARI – VÄLJ DAG!

Vi är i restaurangen på Vreta Kloster GK.

ALLA DAMER SOM ÄR MEDLEMMAR I VRETA KLOSTERS GK ÄR VÄLKOMNA.

Vi kommer att ha en regelgenomgång och kort om det nya Hcp-systemet av Eva Madsen. Information om Facebook av David Rickardsson. Vi kommer också att informera om upplägget av tisdagsgolfen och annat som ingår i damsatsningen.

Det har visat sig att många kvinnliga golfspelare avslutar sin golfkarriär kort tid efter att de har tagit ”gröna kortet”. Detta vill klubben ändra på och erbjuder därför spel för endast damer på tisdagskvällar.

En stor grupp damer med längre spelerfarenhet erbjuder sig att vara som en typ av ”faddrar” för damer som vill spela med andra damer och hitta nya spelkompisar, finna gemenskap i klubban m m. Vi spelar under avspända former (tävlar inte) och förbättrar vår golf och regelkunskap.

En gång i månaden fikar vi tillsammans efter spelet och utbyter erfarenheter, kommer med nya idéer och inte minst lär känna varandra.

I vår plan ingår också att anordna andra aktiviteter, såsom regelrundor/träffar, resor, men i första hand fokuserar vi på att få igång en bra verksamhet med spel på tisdagar.

”Fadderdamerna” får innan säsongstart anmäla vilka tisdagar de har möjlighet att vara med och vi gör ett schema för dem. Minst två faddrar kommer att vara med varje tisdag. Om bollarna inte blir ”fulla” kan även de faddrar som inte är schemalagda spela med.

Inför varje tisdag anmäler sig den som vill vara med och spela genom GIT. Anmälan ska ske senast måndag lunch – därefter lottar vi bollarna, så att man förhoppningsvis får spela med många olika partners under säsongen. Man kommer att kunna välja tidig eller sen start, om man vill. Om man behöver får man hjälp av faddrarna att registrera sina ronder.

Vreta Klosters GK har nyligen startat upp en Facebookgrupp för endast damer – där har man möjlighet att på ett enkelt sätt hitta spelpartners även andra tider. Gå in och kolla!

VÄLKOMNA PÅ UPPTAKTSTRÄFFEN (hör gärna av dig om du har frågor)

Lena Scheidegger, lena@scheidegger.se  070 77 80 949

Kerstin Allert, kerstin.m.allert@gmail.com  0704-77 46 07

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Riktlinjer coronaviruset 2020-06-15
Demodag Taylor Made 2020-06-15
Sommarerbjudande på medlemskap 2020-06-12
Banchefen informerar 2020-05-29
Damernas Tisdagsgolf 2020-05-22