Ny spännande aktivitet för alla damer på klubben

Vi, i vårt morgongolfgäng, pratade om att det är tråkigt att det inte finns någon damgolf mer. Det finns damer som är beredda att byta klubb i jakt på gemenskap.

Vi har lite tankar om att starta upp golfspel på tisdagar för damer. Kanske speciellt  te x för de damer som inte har någon att spela med, vågar inte gå ut själva med andra , de som bara spelar med sina män och alla nya i klubben. Våra tankar är inte att starta en damkommitté men vi behöver stöd från damer som kan tänka sig att hjälpa till. Vi gör upp en lista på dem som vill ställa upp . De skall inte vara bara de i vårt morgongolfgäng utan andra som också vill  ”haka på” och bidra till att få fler damer att spela

Vi tänker ha ett möte 25 november på klubben  kl 18.00 och lägga en plan. Vi tänker  också genomföra t ex  hemlig resa, weekend resa, Gökotta och andra aktiviteter. Här kan man skapa kontakter så man kan spela  med alla och skapa morgongolf gäng liknade de som vi har. På tisdagar skulle vi spela mellan 17.30-19.00, den tiden är redan reserverad för oss under 2020. Lena Scheidegger är utsedd koordinator för denna aktivitet.

Känner du att det här är intressant, anmäl dig till mötet genom att sända ett mail till info@vkgk.se.

Vid frågor går det också bra att ringa Kerstin Allert på nummer 0704774607.

Varmt välkomna

 

Kommentarer