Tävlingsinformation med anledning av coronapandemin

Tävlingssäsongen 2020 kommer inte att bli som vanligt. Vi följer SGF´s riktlinjer dag för dag. Till att börja med har vi beslutat att ställa in Premiärgolfen den 10 maj. 

Nu har vi också bestämt att vi ställer in eller om möjligt flyttar fram till ett senare datum, följande tävlingar:

  • Peugeot Vårscramble 23/5
  • Midsommarslaget 21/6
  • 9-hålstävlingen för nybörjare 24/6
  • VW Masters/Engströms 26/6

SGF har utfärdat tillfälliga kompletterande tävlingsvillkor 2020 som vi måste följa när vi anordnar en tävling. Om vi ser att de är svåra att uppfylla kommer vi hellre ställa in tävlingen än att riskera något.

Vi har bestämt att vi kan hålla igång Fredagsgolfen (som spelas på valfri starttid och med valfritt spelsällskap) nästan som vanligt med lite justeringar i tävlingsbestämmelserna. Läs mer under Fredagsgolfen.

När vi så småningom bestämmer att genomföra en klubbtävling kommer vi att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av digitalt tävlingsscorekort. Funktionen finns i appen OnTag Scorekort och gör att spelarens registrerade score går rakt in i GIT Tävling så att ingen funktionär behöver hantera ett pappersscorekort. Ladda gärna hem appen nu direkt om ni inte redan har den och bekanta er med den. Den är även mycket bra för vanliga sällskaps- och handicapronder.

Appen Golf Gamebook är också en bra app för digitala scorekort men har tyvärr inte funktionen med tävlingsscorekort så för tävlingar är det OnTag som gäller.