TränaVi jobbar hela tiden med att utveckla vår verksamhet, att skapa fler och intressanta kurser och utbildningar. Vi har grundfilosofin att alla individer är olika, varje spelare har sina specifika krav och önskemål. Med utgångspunkt från det försöker vi tillhandahålla ett kursprogram så att alla kan hitta något som tilltalar just dem.

Varmt Välkomna !


Vreta Kloster Golfklubbs Utbildningstrappa


Steg 1 Grönakortet-kurs (År 1)
Grundutbildning på 11 timmar där vi går igenom grunderna för putt, chipp, pitch, sving och bunker. Vi kommer även gå igenom regler och golfvett. Direkt efter första passet kommer det vara en presentation av klubben.

Steg 2 Vidareutbildning Påväg mot Bättre Golf (År 2)
Vidareutbildning efter Grönakortet-kursen på 13,5 timme fördelat på hela säsongen för att få kotinuitet i träningen. Här repeterar vi alla momenten från grundkursen och lägger även till nya moment såsom spelstrategi, svåra lägen och massor av övningar för att göra träningen roligare.

Steg 3 Bättre Golf (År 3 och framåt)
Nästa steg efter Påväg Mot Bättre Golf är Bättre Golf. 13,5 timme fördelat på hela säsongen. I denna kurs tar vi alla momenten till nästa nivå. Vi går även igenom bollflyktslagarna, lobbslag och mycket annat.