Uppspel & Teoriprov

Golf4u™ är digitala utbildningar. Som Grönt Kort-deltagare Vretas regi får du tillgång till dessa delar i 12 månader från registrering. Det pedagogiska upplägget bygger på att du som deltagare utför olika quiz och därmed får vägledning till vad du behöver fokusera på i din utbildning.

Registrering sker via https://golf4u.se 

Följ nedan steg:
1. Klicka på köp kurs.
2. Fyll i dina uppgifter. Du ska dock EJ fylla i kreditkortsuppgifter.
3. Använd rabattkoden som du får vid första tillfället och klicka därefter på använd för att priset ska bli 0 kr.
4. Godkänn användarvillkoren och tryck på Betala.

 

Gör alla Quizen
Du får snabbt svar på vad du redan kan och vad just du behöver lära dig ytterligare. Direkt efter att du genomfört ett quiz får du feedback. För att du ska känna dig trygg och säkerställa att du har tillräckliga kunskaper ska du ha alla rätt på varje quiz. Du kan göra de olika quizen i valfri ordning och hur många gånger du vill. För att kunna spela upp måste du ha gjort alla Quizen. Då kan du ladda upp scorekortet.

 

Uppspelet
Uppspelet gör vi på vår 6-hålsbana. För att vara godkänd ska ni ha 12 poäng på 6 hål. Ni kommer spela på 36 i hcp vilket innebär att ni har 2 extra slag på varje hål. Ert par blir 5 istället för 3. Paret ger 2 poäng. Uppspelet kan ni göra på avslutningen eller privat med en fadder. Kravet på faddern är att den måste vara medlem på någon klubb och ha officellt hcp, alltså 36 eller lägre. När du spelat upp och fyllt i scorekortet korrekt laddar du upp det via Golf4u. Då sker registeringen i GIT och du har 54 i hcp.

 


Avslutningen


Nedan finns datum och tider för de gemensamma avslutningarna. Vi träffas uppe på klubben vid stora stenen. Då finns det en fadder på plats som tar hand om er. Sen spelar vi 6 hål på korthålsbanan och efter det är det fika. Vilka som är ansvariga för varje tillfälle finner ni under respektive datum. Alla datumen är onsdagar.

På anslagstavlan i klubbhuset finns en anmälningslista som ni skriver upp er på för den dagen ni kan. Ni måste skriva upp er på listan senast 3 dagar innan.

Datum och tider

 

2 maj kl 17.00

Jonas Madsen

Thomas Mannerqranz

 

  25 juli kl 17.00

Leif Johansson

Kerstin Johansson

 

23 maj kl 17.00

Jonas Madsen

Sten Blom

 

 

15 augusti kl 17.00

Sten Blom

Örjan Johansson

 

13 juni kl 17.00

Inga Lundin

Örjan Johansson

 

  5 september kl 17.00

Inga Lundin

Nils Andersson

 

5 september kl 17.00

Inga Lundin

Nils Andersson

 

 

26 september kl 17.00

Kerstin Johansson

Leif Johansson

 

4 juli kl 17.00

Nils Andersson

Thomas Mannerqranz